Järnbyn henkilökunta

Toimitusjohtaja Samu Honkainen

Järnbyn yksityistalli Oy:n toimitusjohtajana toimii Samu Honkainen. Samu on 54-vuotias kokenut hevosalan asiantuntija. Hän on toiminut niin myyntitallin johtajana kuin huippuvalmentajanakin. Samu omistaa Järnbyn yksityistalli OY:stä 27%, ollen näin suurin osakkeenomistaja. Hän myös valmentaa ja ratsuttaa satunnaisesti.

Valmentajat ja ratsuttajat

Kristiina Mäkikunnas

Kristiina on tallin pääratsuttaja ja valjakkokouluttaja. Hän myös valmentaa kouluratsastuksen puolella. Kristiina on 42-vuotias ja hän kuuluu tallin osakkeenomistajiin.

Markus Rahikainen

Markus on henkeen ja vereen kenttäratsastaja. Hän on iältään 36 vuotta ja toimii siis kenttäpuolen valmentajana. Markus on myöskin tallin osakas.

Peppi Joki

Peppi on taitava 27-vuotias esteratsastaja. Hän valmentaa perus- ja esteratsastuksen puolella. Peppi toimii osa-aikaisena työntekijänä.

Tallihenkilökunta

Tallimestari Jonna Pirkkala

Hevosenhoitajakoulutuksen saanut Jonna vastaa Järnbyssä asuvien hevosten hyvinvoinnista. Hän tekee tallissa hevostenhoidon perustyötä ja vastaa tallin yleisistä asioista, kuten rehujen tilauksista. Jonna on 30-vuotias.

Lenja Lilström

19-vuotias Lenja on tallin ainut täysipäiväinen tallityöntekijä. Hän työskentelee arkisin aamu- ja päivätallien parissa.

Timo Rajala

Timo tekee tallitöitö usein viikonloppuisin ja iltaisin. 24-vuotias nuori mies opiskelee maa- ja metsätieteitä.

Hannele Maununen

Hannele on 20-vuotias hevosenhoitaja-opiskelija, joka myöskin tekee osa-aikatyötä iltaisin ja viikonloppuisin tallitöiden parissa.

Muu henkilökunta

Kengittäjä Henrik Luoti

Henrik eli Henkka hoitaa hevosten kengitykset. Hän on 37-vuotias ja hän myös vastaa kenttien ja maneesin lanauksista.

Tilanhoitaja Eeva Takametsä

58-vuotias Eeva on yksi Järnbyn osakas ja vastaa historiallisesti arvokkaan ruukinalueen tilanhoidosta. Hän on myös intohimoinen puutarhuri ja näperteleekin usein kukkien ja pensaiden parissa.

Kuvat, ulkoasu, tekstit © Anne L
Varusteet:
Equestrian PRO
virtuaalitalli / virtuaalihevonen